Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Bijgaand enkele reacties die ik gekregen heb op het boek 'De schommel van oma

 

Het boek is op de website van Labyrint In Perspectief gerecenseerd.

 

klik hier voor de recensie

 

"Gefeliciteerd met je prachtige boek. Het is mooi, persoonlijk, ontroerend en ook informatief'."

"Ik vond het fijn lezen, helder en duidelijk geschreven. Leuk dat het niet alleen over de ziekte van oma gaat, maar bijvoorbeeld ook over de ooievaars. Ik vind dat je een moeilijk onderwerp voor kinderen op een kindgerichte manier hebt beschreven."

"Wat een prachtige illustraties, die verrijken het verhaal echt!"

"Herkenbaar, in simpele taal voor kinderen, het goede eraan is dat het in zo'n klas verteld en besproken wordt en daardoor geaccepteerd. Bijzonder, goed uitgelegd, begrijpelijk en leuk beschreven. Het is een thema wat niet zo gauw in een kinderboek aan de orde komt. Het is gedurfd en geslaagd. Het meisje in het verhaal doet leuk mee en fijn dat ze dingen aan haar moeder kan vragen. Goed dat er een kinderboek is over dit onderwerp wat in het leven toch geregeld voor komt."

"Ik vind het een mooi boekje. Het is wat mij betreft gelukt om een moeilijke ziekte toch duidelijk uit te leggen aan kinderen. Het is knap hoe je de emoties van het meisje in het boek beschrijft. Bijzondere en mooie illustraties!"

"De schommel van oma is werkelijk een prachtig boek! Goed te begrijpen en prettig leesbaar. Ik ben blij dat ik dit boek cadeau kan doen aan een vriendin."